Berkut-info

Berkut - alumiinivene osaamista Venäjältä

Venäjällä on tunnetusti vahvaa alumiinituotteiden osaamista. Pietarin alue taas tiedetään alumiiniveneiden valmistuksesta.
Vuonna 2009 pietarilaisten Vladimir Kovirinin ja Andrei Serevetnikovin kunnianhimona oli valmistaa veneitä, jotka täyttävät nyt ja tulevaisuudessa oman maan sekä myös eurooppalaisten veneilijöiden vaatimukset. Berkut-veneiden ensimmäiset siiveniskut oli otettu.
Nykyään Berkut Marine Ltd valmistaa vuosittain noin 500–600 alumiinivenettä.
Ensimmäiset veneet toimitettiin Euroopan markkinoille vuonna 2017. Berkut-vene on oikea valinta huolettomuutta, kestävyyttä ja edullisuutta hakevalle veneilijälle.
 

"Tummanruskea lintu liitää taivaalla valtavat siivet levitettyinä, terävä katse saalista hakien. Äkkiä se valpastuu ja syöksyy alas kuin luoti. Se iskee kyntensä hitaasti kulkevaan, pahaa-aavistamattomaan kettuun. Kazakstanin ja Mongolian alueella asuva maakotka, berkut (Беркуt) on upea ilmestys Altaivuorten silhuettia vasten, niin ovat myös Berkut- veneet, upeassa suomalaisessa järvimaisemassa.”

Berkut Marine - perheyritys Pietarista

Yrityksemme on toiminut jo useita vuosia venealan markkinoilla. Veneemme ovat jo käsite. Tämä ei meille ole kuitenkaan yllättävää. Kaikki meillä Berkutilla ovat todellisia asiantuntijoita veneilyn alalla. Suunnittelijamme kouluttautuvat ja tutustuvat uusiin kehitysratkaisuihin ja -ideoihin, parantaaksemme veneidemme käyttäjäystävällisyyttä.

Veneiden valmistus tapahtuu nykyaikaisesti ja käytämme veneidemme tuotannossa alan viimeisintä tekniikkaa. Ja kun puhumme tuotannossamme käytetyistä materiaaleista, kaikki seokset ja metallit testataan, jolloin voimme varmistua veneiden laadusta. Ymmärrämme, että veneiden tuotanto on vastuullista liiketoimintaa. Odottamattomimmat tilanteet voivat tapahtua veneillessä, joten veneiden luotettavuus on taattava.

Kaikkien Berkut-veneiden soveltuvuus testataan ja vasta sen jälkeen ne toimitetaan veneiden myyntiin erikoistuneisiin liikkeisiin. Berkut-valikoimastamme löytyy 11 modernia venemallia erilaisiin veneilytarpeisiin. Sinun tulee tutustua veneisiimme, olemme vakuuttuneita siitä, että voit ehdottomasti valita mallistostamme veneen, joka sopii sinulle täysin.

Kovirin Vladimir ja Serevetnikov Andrei

Omistajat, Berkut Marine Ltd

Ota yhteyttä ja kysy lisää