Mercury moottorit - PARASTA PERÄMOOTTORI­OSAAMISTA

Parasta perämoottori osaamista

Pian sen jälkeen, kun Carl Kiekhaefer vuonna 1939 lähti perhetilaltaan Wisconsinista, perusti Mercury Marinen® ja muutti veneilyalan suuntaa pysyvästi, Mercury® tunnustettiin yhdeksi veneilyalan johtavista toimijoista. Asemaa on vahvistanut jokainen jatkossa seurannut Mercuryn innovaatio.

Tänä päivänä Mercuryn perintö on vahva. Menestys on syntynyt osaamisen, sitoutumisen ja tinkimättömien standardien kulttuurista, ja rohkeus on aina ollut yhdistävä tekijä niissä päätöksissä ja teoissa, jotka ovat tehneet Mercury Marinesta johtavan venemoottorivalmistajan.

Mercury FourStroke - Korkeampi iskutilavuus / Kevyempi paino

Nelitahtiteknologia ja Mercury; kaksi asiaa, jotka kulkevat vääjäämättä eteenpäin.

Se näkyy käyttäjäkeskeisissä innovaatioissa, kuten elektronisesti ohjatussa polttoaineen suihkutuksessa, moottoriasi suojaavassa digitaalisessa valvontajärjestelmässä sekä korroosion haastavassa pinta- anodisoinnissa ja monivaiheisessa maalausprosessissa.

Kevyemmän painon ja korkean iskutilavuuden ansiosta Mercury 80-115hv FourStroke-perämoottorit tarjoavat maksimaalisen polttoainetehokkuuden, erityisesti matkanopeuksissa. Mittavan tuotekehityksen kautta Mercury-moottorit tarjoavat veneilijälle väkevää suorituskykyä ja tehoa mutta myös tinkimättömän kestävyyden ja luotettavuuden. Meluja tärinätaso on huolellisella suunnittelulla minimoitu jolloin moottoreista on saatu poikkeuksellisen hiljaisia.

Mercuryn 40–60 hevosvoiman EFI-moottoreissa on parannettu SmartCraft-ominaisuus, joka on kattava veneen ja moottorin tilaa ja toimintaa tarkkaileva järjestelmä. Se antaa yksityiskohtaisia tietoja lähes kaikista moottorin toiminnoista, joita ovat mm. trimmikulma, nopeus, kierrosnopeus, uistelunohjaus ja polttoainevirtaus, sekä lukuisista veneen toiminnoista, kuten polttoainemäärästä ja akun jännitteestä.

SmartCraft-ominaisuuksiin kuuluu myös päivitysmahdollisuutena valinnainen ajonestojärjestelmä (TDS) tai Mercuryn automaattinen trimmikulmajärjestelmä (Active Trim).

Ota yhteyttä ja kysy lisää